Kategória: karácsony

Kellemes ünnepeket!

Iskolánk minden tanulójának és dolgozójának, intézményi partnereinknek, valamint a honlap minden olvasójának kívánunk boldog, meghitt karácsonyt és szerencsés, eredményekben gazdag új esztendőt!

Kiskarácsony, nagyszünet

Iskolánkban az utolsó tanítási hetet a Kiskarácsony, nagyszünet című rendezvénysorozattal tettük színesebbé, amelynek keretében a 3. és 4. tanóra közötti nagyszünetekben karácsonyra hangoló zenés és táncos produkciót tekinthettek meg iskolánk diákjai és tanárai. A galériában az egész heti rendezvénysorozatról, valamint a Karácsonyi Kibocsátó Istentiszteletről böngészhetők a képek, ide kattintva.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

Csukás István ünnepet idéző soraival kívánunk iskolánk minden partnerének békés, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új évet. Faggyúszagával felém leng újra a karácsonyi gally, sztaniol cincog s a lélek lepedőnyi szárnyaival fölrepül a mennyezetig, villanykörte a glória – ahonnan leereszkedik darócban az Isten Fia… Égbe röpítő, együgyű varázs,...

Kellemes ünnepeket!

Iskolánk minden tanulójának és dolgozójának, intézményi partnereinknek, valamint a honlap minden olvasójának Csukás István soraival kívánunk boldog, meghitt karácsonyt és szerencsés, eredményekben gazdag új esztendőt! Fedő alatt leves ázik, jön az angyalhajas alkony, s a Karácsony lehintázik faggyúszagú fenyőgallyon.

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

A Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium valamennyi diákjának, pedagógusának, dolgozóinak, a szülőknek és az intézmény valamennyi partnerének békés, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag sikeres új évet kívánunk!