Bemutatkozunk

Elérhetőségünk:

Telefonszám:

06/59 520-815

 

Szövegdoboz: 	Dózsa úti kollégiumunk a város központjában a Széchenyi úti kollégiumunkkal közös udvarban, az Illéssy Sándor Szakközépiskola közvetlen szomszédságában található . A vasútállomásról 15 perc, a buszpályaudvarról 5 perc séta alatt könnyen megközelíthető.  
	Az eredetileg 60 fő befogadására tervezett épület három szintes, szocreál stílusban építették az 1970-es évek végén, s 1982-ben nyitotta meg kapuit a Móricz Zsigmond Gimnáziumban tanuló diáklányok számára. Ma már nemcsak a Móriczos, hanem az Illéssy Sándor Szakközépiskola lánytanulói is itt kapnak elhelyezést. 
A kollégiumi férőhelyek száma 2007-től: 80 fő
A 30 éves, viszonylag jó állapotú épületben jelenleg tíz db 8 ágyas szoba várja a közösségi életet kedvelő tanulóifjúságot. Intézményünk valamennyi dolgozója arra törekszik, hogy jó lakhatási, pihenési és tanulási feltételeket biztosítson diákjaink, valamint az év közben szállást igénylő vendégeink részére.  
A mindennapi élethez, a tanuláshoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez szükséges és a törvény által előírt korszerû eszközök, berendezések valamennyi tanulónk rendelkezésére állnak. A szobák az épület déli oldalán, az emeleteken találhatók, s részben háló-, részben tanulószobaként funkcionálnak. Az északi oldalon és a földszinten helyezkednek el a kiszolgáló helyiségek —  a mosdók, vizesblokkok, tanulósarkok, szárítóhelyiségek, számítástechnikai szaktanterem (internetelérési lehetőséggel), kondicionáló sportterem, ping-pong szoba, könyvtár, társalgó, főzőkonyha, klubszoba, stb.). 
A napi háromszori étkezést az intézmény területén található, melegítőkonyhával ellátott, s jelenleg a budapesti székhelyű Juliette Kft. által működtetett ebédlőnkben tudjuk biztosítani. Kollégiumunk szakmai önállósággal rendelkezik, a kisújszállási  Móricz Zsigmond Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola tagintézményeként működik, gazdasági  és munkáltatói irányításunkat az iskola igazgatója koordinálja.

Címünk :

5310 Kisújszállás Széchenyi u.3.

5310 Kisújszállás, Dózsa György út 4.

 

 

 

Szövegdoboz: Móricz KoliDózsa úti kollégium

Móricz Zsigmond Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola Kollégiuma

5310 Kisújszállás, Dózsa György út 4.

 

 

Móricz  Zsigmond Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola

Kollégiuma