MÓRICZ ONLINE NYÍLT NAP

Üdvözöljük kedves vendégeinket!

Kedves Vendégeink! Aki nem tudott személyesen jelen lenni iskolai nyílt napunkon azoknak – ha nem is teljes értékű – kárpótlásként képzéseink és iskolánk bemutatására álljon itt egy online intézményi bemutató.

Önök jelenleg a lehető legjobb helyen, a Móricz Zsigmond Református Kollégium online beiskolázási nyílt nap weboldalának kezdőpontján állnak.

Amennyiben belépnek a kapun, kedvük szerinti egyéni virtuális utazást tehetnek intézményünkben. Áttekintő képet kapnak képzéseinkről, eredményeinkről, az iskolai élet különböző területeiről. Általános információkat szerezhetnek a gimnáziumi és a technikumi képzés sajátosságairól, valamint bemutatkoznak leendő osztályfőnökeink is. Kérdéseiket föltehetik a kérdések szobájában található elérhetőségeken.

A bejáráshoz néhány fontos információ:

  • A START mezőn a regisztráció önkéntes, de a kisorsolt értékes ajándékok okán erősen ajánlott! A nyereménysorsoláson való részvétel lehetősége viszont csak 2021. december 4-én 12:00 óráig él.
  • Az önkéntesség vonatkozik a CÉL mezőre is, ahol a programunkkal kapcsolatos értékeléssel tisztelnek meg minket.
  • Bár az ajánlott útvonalakat megrajzoltuk, de attól szabadon el lehet térni; akár ugrálni a programelemek között!
  • A nyereménysorsolásban a regisztrációs űrlapot december 4-én 12:00-ig kitöltők vesznek részt. A nyereményeket nyerteseknek postán küldjük meg, a jelenlévőknek a helyszínen adjuk át.

Mi lelkesen, nagy örömmel készítettük ezt a tájékoztatót. Bízunk abban, hogy látogatóink számára hasznos kiadvány készült, amely segítséget nyújt a pályaválasztásban.

Lépjenek be az ajtón!