MÓRICZ ONLINE NYÍLT NAP

Üdvözöljük kedves vendégeinket!

Kedves Vendégeink! Az online program 2020. december 5-én 12 órától véget ért, a játékszoba és a kérdések szobája már nem elérhető az önök számára. A többi funkciót a beiskolázási időszak időtartama alatt szabadon látogathatják! Köszönjük hogy belátogattak hozzánk!

Önök jelenleg a lehető legjobb helyen, a Móricz Zsigmond Református Kollégium online beiskolázási nyílt nap weboldalának kezdőpontján állnak.

Amennyiben belépnek a kapun, kedvük szerinti egyéni virtuális utazást tehetnek intézményünkben. Áttekintő képet kapnak képzéseinkről, eredményeinkről, az iskolai élet különböző területeiről. Általános információkat szerezhetnek a gimnáziumi és a technikumi képzés sajátosságairól. Bemutatkoznak leendő osztályfőnökeink, és közvetlenül tehetnek fel kérdéseket az intézményvezetéshez. Pihenésképpen ajánljuk a játékszobát.

A bejáráshoz néhány fontos információ:

  • A START mezőn a regisztráció önkéntes, de a kisorsolt értékes ajándékok okán erősen ajánlott!
  • Az önkéntesség vonatkozik a CÉL mezőre is, ahol a programunkkal kapcsolatos értékeléssel tisztelnek meg minket.
  • Bár az ajánlott útvonalakat megrajzoltuk, de attól szabadon el lehet térni; akár ugrálni a programelemek között!
  • A nyereményjáték, a játékszobák és a kérdések szobája csak a megadott időszakban (9.00 – 12.00 között) működik!
  • Az öt nyereményt a regisztrációs űrlapot kitöltők között a hétfői napon sorsoljuk ki. Az eredményeket iskolánk weboldalán tesszük közzé.

Mi lelkesen, nagy örömmel készítettük ezt a tájékoztatót. Bízunk abban, hogy látogatóink számára hasznos kiadvány készült, amely a jelenlegi nehéz helyzetben segítséget nyújt a pályaválasztásban.

Lépjenek be az ajtón!