Pénziránytű Bázisiskola

Kedves Érdeklődők!

A Móricz Zsigmond Református Kollégium 2020/21. tanévtől Pénziránytű Bázisiskolaként működik, melynek keretében a diákok pénzügyi tudatosságát fejlesztő foglalkozásokat tartunk.

A Pénziránytű Bázisiskola Program fő célja, hogy a pénzügyi nevelés modern eszköztárát minél több diák számára elérhetővé tegye azáltal, hogy a diákok lakhelyéhez közel is lehetőséget teremt a mindennapi pénzügyi tudáshoz szükséges ismeretek elsajátítására. A bázisiskolák Pénzügyi Tudás Otthona tantermeiben 45 és 90 perces modern, interaktív foglalkozások várják a pénzügyi tervezés és korszerű pénzkezelés iránt érdeklődő diákcsoportokat.

Pedagógusainkat a Pénziránytű Alapítvány készítette föl, hogy minél interaktívabb, élménypedagógiai módszerekkel átszőtt, digitális eszközökkel támogatott foglalkozásokat tarthassunk kisebbek-nagyobbak számára egyaránt.

A foglalkozások több szempontból is differenciáltak.

Az általános iskolás 7-8. osztályosok Korszerű pénzkezelés, illetve Költségvetés témakörben szerezhetnek naprakész ismereteket játékos körülmények között.

A középiskolások Korszerű pénzkezelés és Pénzügyi tervezés témakörökben ismerhetik meg az őket körülvevő pénzügyi-gazdasági környezetet.

Mindkét korosztály minden témakörében lehetőség van 45 vagy 90 perces foglalkozásokon való részvételre.

A foglalkozások ingyenesek; előre egyeztetett időpontokban várjuk szeretettel a tanulókat!

Azt időpontfoglalás és részletek megbeszélése végett kérjük vegye föl velünk a kapcsolatot!

 

Kapcsolattartó:

Ozsváth Márta
omarta23@gmail.com
+36205219583