Kategória: gyász

Isten veled, Szabó Tibi bácsi!

Karácsonykor érkezett a szomorú hír, hogy Szabó Tibor tanár úr, volt testnevelő kollégánk elment a minden élők útján. Mindannyiunk szeretett Tibi bácsiját családjával együtt gyászoljuk és szívünkben emlékét őrízük majd.

Elhunyt iskolánk volt tanára, Ari Gézáné

Ismét kollégától kell végső búcsút vennünk. Ari Gézáné Rózsika, több mint három évtizeden keresztül volt iskolánk orosz-német szakos középiskolai tanára, 1973-tól, egészen 2007-ig tanított iskolánkban.

Dr. Kiss Kálmán (1931-2017)

Volt emberek. Ha nincsenek is, vannak még. Csodák. Nem téve semmit, nem akarva semmit, hatnak tovább. (Kosztolányi Dezső) Mély fájdalommal értesültünk róla, hogy iskolánk egykori történelem-földrajz szakos tanára, mindannyiunk szeretett Kálmán bácsija, 2017. április 7-én végleg eltávozott közülünk.

Gyász

Iskolaközösségünk tagjai megdöbbenéssel és mérhetetlen fájdalommal értesültek a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium sítáborból hazatérő diákjait és pedagógusait ért kegyetlen tragédiáról. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan egy ilyen fiatal diákéleteket követelő szerencsétlenség, felfoghatatlan tanárkollégáink értelmetlen halála.