Kategória: ballagás

Ballagás 2024

2024. május 3-án, pénteken tartotta intézményünk a ballagási ünnepséget. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a galériában.  

Ballagás 2023

2023. május 5-én, pénteken tartotta intézményünk a ballagási ünnepséget. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a galériában.

Digitális ballagás 2021

Ballagási ünnepségünk sajnálatos módon az idei évben sem válhatott valóságossá, igazi móriczos közösségi élménnyé. Ahogy az elmúlt évben, az idén is csak itt a digitális térben tudunk együtt ünnepelni diákokkal, pedagógusokkal, szülőkkel, közelebbi és távolabbi családtagokkal.

Digitális ballagás a Móriczban

Azt már március óta sejteni lehetett, hogy az idei középiskolai ballagás, mi több az érettségi is más lesz, mint ahogy azt megszokhattuk. A járványveszély és a vírushelyzet jelentősen átírta rendezvényeink forgatókönyvét. Talán az egyik legbensőségesebb és az iskolától való búcsút igazán egyedivé tevő alkalom megtartása vált a hagyományos módon lehetetlenné.

Búcsúzik a 12GA

„Elterveztük, elképzeltük, hogy majd mi is ott állunk a tanárival szemben a lépcsőn, énekelve búcsúztatjuk tanárainkat… szerenádozunk, majd pedig ballagunk, de sajnos ez nekünk nem adatott meg… Ez a videó lenne a mi búcsúajándékunk.”

Rendhagyó Ballagási Ünnepségünk online lesz elérhető Facebook oldalunkon, kövessék műsorunkat élőben! 

Ballagás 2017

Honlapunk galériájában már megtekinthetők a búcsúztatás, bolondballagás, valamint a ballagási ünnepség fotói.

Ballagás 2013

A 2013. május 3-i ballagási rendezvényünkön készült képek megtekinthetők itt, vagy böngészhetők a galériában.

Ballagási képek

A 2012. május 4-i ballagási ünnepségünkön készült fotók megtekinthetők itt és böngészhetők a galériában.

Ballagás, 2009.

A ballagáson készült fotók felkerültek a fotógalériába, a képek böngészéséhez kattintson ide! Szabó Tamás igazgató úr ballagáson elhangzott beszéde ide kattintva tölthető le (PDF formátum).