Kategória: szalagavató

Szalagavató ünnepség, 2022

Köszönjünk, hogy szereplők, sőt főszereplők voltatok, jó mozi volt sok-sok élvezhető perccel, kedves pillanattal, esetenként izgalommal és rejtélyekkel. És ehhez illeszkedően igazán felemelő volt a szalagtűzés alkalma, az azt követő tánc pedig szemet gyönyörködtetően szép.

Szalagavató 2017

Iskolánk 2017. november 25-én tartotta hagyományos szalagavató ünnepségét. A nevelőtestület nevében szeretnénk gratulálni a végzős évfolyam tanulóinak, kívánunk nekik sok sikert és eredményes felkészülést az érettségi vizsgára! A bálon készült fotók megtekinthetők a galériában.

Szalagavató 2015

A Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola bemutatja a 2015-ös szalagavató ünnepségről és az azt megelőző próbákról készült fotós összeállítását. A fotók a galériában is tallózhatók.

Így kövesd élőben a szalagavatót!

Asztali PC-n böngészővel Firefox-ba beírva a http://moriczref.duckdns.org:8080 címet a plugin-t fel kell telepíteni Felhasználónév: admin Jelszó: 123456 Chrome: nem támogatott. Android vagy IPhone telefonon A Play Áruházból vagy AppStore-ból a SuperLive PRO app-ot kell feltelepíteni Device: moriczref.duckdns.org:8080 User: admin Password: 123456 Windows Mobile: nem támogatott. A közvetítés 2015. november 28-án...

Szalagavató Bál, 2009.

December 12-én rendezte meg a Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium szalagavató ünnepségét. A kék-fehérbe „öltöztetett” tornaterembe érkező vendégeket Szabó Tamás igazgató úr köszöntötte. A szalagtűzés ünnepélyes pillanatai után az alsóbb évesek műsora következett. A pezsgős koccintást követően a vendégek a nyitótáncokat tekinthették meg. Az est hátralévő részében a...