Kategória: jelenség alapú tanítás

Jelenségalapú tanulás a Móriczban

2019. novemberében már hagyományosan, ezúttal ötödik alkalommal került sor intézményünkben a jelenségalapú tanulás hetére. Az étterem-étkezés, a közlekedés, a sport és egészséges életmód, a zene témák után idén az állatvilág, állatvédelem, környezetvédelem téma köré csoportosult minden az őszi szünet utáni első tanítási héten.

Jelenségalapú tanulás a Móriczban

2018. novemberében immár negyedik alkalommal került sor intézményünkben a jelenségalapú tanulás hetére. Az étterem-étkezés, a közlekedés, a sport és egészséges életmód témák után idén a zene köré csoportosult minden az őszi szünet utáni első tanítási héten.

Jelenség alapú tanítási hét – 2017

2017. novemberében immár harmadik alkalommal került sor intézményünkben a jelenségalapú tanulás hetére. Az étterem-étkezés és a közlekedés után idén a sport és egészséges életmód téma köré csoportosult minden az őszi szünet utáni első tanítási héten.

Jelenség alapú tanítási hét

Az idei tanévben második alkalommal került be az iskola munkatervébe a jelenség alapú tanulás hete. November 7 és 11 között az órák többségében a közlekedés témaköre megjelent az egyes tantárgyak tartalmában.